Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tisztítókendő

Mikroszálas ékszer tisztítókendő

Ékszereink mindennapi viselése, a környezeti hatások és a bőrünk által termelt olajok együttese, sajnos veszélyezteti ékszereink fényét és csillogását.

Por, szennyeződések és más káros anyagok könnyen lerakódhatnak a felületükön.

Az idő előrehaladtával ezek az elemek hozzájárulhatnak az ékszerek fakulásához, elveszítve eredeti fényüket.

Azért, hogy ékszerünk hatékonyan ellenálljon ezeknek a hatásoknak, rendszeres ékszertisztítás elengedhetetlen.

Rendezés:

Tisztaság és ragyogás egy mozdulattal!

A kíméletes mikroszálas tisztítókendő hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, hagyva ékszereidet csillogóan tisztán. Ajánljuk orvosi acél, ezüst ékszerekre és kagylógyöngy ékszerekre egyaránt. Az orvosi acél ékszerek kifejezik az időtlen eleganciát és tartósságot. A mikroszálas ékszer tisztítókendő kiemelt szerepe, hogy óvja és tisztítsa ezeket az ékszereket. Az ultrafinom tisztítókendő óvatosan távolítja el a szennyeződéseket anélkül, hogy károsítaná az ékszer felületét. A rendszeres tisztítással az orvosi acél ékszerek mindig megőrzik ragyogásukat és makulátlan megjelenésüket.

Az ezüst ékszerek idővel hajlamosak a fakulásra és elszíneződésre. Az ékszer tisztítókendő segít megőrizni az ezüst ékszerek eredeti fényességét és szépségét. A különleges összetételének köszönhetően hatékonyan távolítja el a foltokat és visszaadja a ragyogó tisztaságot, ami az ezüst ékszerek elengedhetetlen jellemzője. A kagylógyöngy ékszerek egyedi gondoskodást igényelnek: legyen szó édesvízi, tengeri vagy akár szintetikus gyöngyökből készült ékszerekről, egyaránt jó választás a mikroszálas törlőkendő, amit bárhová magaddal vihetsz, így mindig kéznél lehet ha szükséged lesz rá. Ne hagyd, hogy ékszereid elveszítsék a varázsukat az idő múlásával.